Ranskankermasta saa mukavaa lisämakua uuniperunaan. Sekoita ranskankerman joukkoon sitruunatiivistettä, basilikaa ja aromisuolaa 1/4 teelusikallista kutakin ja sekoita.
Laita ahvenfileet foliolle ja levitä sitruunatiivistettä päälle. Rouhi valkopippuria sekä suolaa joukkoon.
Basilika toimii myös kalan kanssa. Päälle vielä jäisiä puolukoita lisäämään kirpeyttä. Folio kiinni ja puoleksi tunniksi uuniin perunoiden kanssa.
Puolen tunnin päästä nosta ruoka uunista. Purista uuniperunoista viillot auki (kannattaa käyttää patalappuja) ja nosta lautaselle. Hyvää on :oP
Ainekset:
Uuniperuna:
2 Uuniperunaa
Foliota
Uuniperunan lisäke:
1 purkki ranskan kermaa
1/4 tl Sitruunamehutiivistettä
1/4 tl Basilika
1/4 tl aromisuolaa
Kala:
2 Kalafilettä
1 tl Sitruunatiivistettä
1 tl Basilikaa
1 tl Valkopippuria 1 tl Suolaa Puolukoita
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti