maanantai 1. lokakuuta 2012

Kermaisen tomaattiset lihapullat n. 20 kpl

Tavallisiin lihapulliin saa hieman vaihtelua kun veden sijasta käyttää kermaa ja paseerattua tomaattia. Koska ruokailijat eivät liiemmin piitanneet sipulista jäi kuullotetut sipulit tällä kertaa lisäämättä. Valkosipulia ei kuitenkaan jätetty välistä.

Kaada kulhoon korppujauhot. Lisää kerma, paseerattu tomaatti, kananmuna ja mausteet. Sekoita hieman ja anna hetken imeytyä. Lisää jauheliha ja sekoita.

Pyöritä sopivan kokoisia lihapullia pellille. Paista 225'c asteessa puolisen tuntia.

Ainekset:
1 dl Korppujauhoja
1 dl kermaa
1 dl paseerattua tomaattia
1 kananmuna
2 valkosipulin kynttä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti