tiistai 23. lokakuuta 2012

Makkaramunakokkeli (2 annosta)

Joskus jääkaapissa on vain valo, ehkä vähän HK:n sinistä viikonlopulta ja vihanneslaatikossa orpo tomaatti. Kurkun pätkä ja kermapurkki löytyy ovesta. Kun kurniva nälkä laittaa kaipaamaan jotain helppoa ja pikaista, on munakokkeli varteenotettava vaihtoehto.

Pilko makkarat ohueiksi paloiksi. Samalla menee myös tomaatti ja kurkku.

Lisää pannulle oliiviöljy. Sekoita kulhossa kanamunat ja kerma haarukalla rikkoen keltuaiset. Levitä kuumalle pannulle ja anna paistua tovi. Lisää juustoraastetta ja homejuuston nokareita. Kun munakas on hiukan hyytynyt, sekoita se lastalla kokkeliksi. Sekoita ja paista sekä lisää mausteet. Kaada munakokkeli lautasille odottamaan makkaroita.

Paista makkarat pannulla ja väsää lautaselle salaatti. Lisää paistetut makkarat ja ripottele juustoraaste munakkaaseen.

Valmista tuli. Ei muuta kuin syömään.

Ainekset:

Munakokkeli:
5 kananmunaa
1 dl ruokakermaa
100 g juustoraastetta
25 g homejuustoa
1 tl viherpippuria
1/2 tl suolaa
1 tl chiliä

Makkara:
1 Makkara

Salaatti:

Salaatinlehtiä
Pala kurkkua
1 tomaatti

100 g fetaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti