tiistai 9. lokakuuta 2012

Pekoninen homejuustokastike ja pastaa

Sateiseen päivään sopii pekonikermapiristys. Lisää kiehuvaan veteen oliiviöljy ja fusillit. Anna kiehua noin 15 minuuttia. Samaanaikaan voit aloittaa tekemään kastiketta. Lisää pannulle oliiviöljyä ja pilko pekonit ja kalkkunat pannulle. Ruskista hetki ja lisää vehnäjauhot. Sekoita erilliseen kulhoon vesi, lihaliemikuutio ja kerma. Lisää nesteet pannulle kun vehnäjauhot ovat ruskistuneet. Lisää mausteet ja ripottele sinihomejuusto. Anna kastikkeen kiehahtaa. Raasta juustoraaste ja lisää valmiin annoksen päälle. Mjaiskis :oP


Ainekset: (kahdelle)
Pasta
3 dl fusilli
1 rkl oliiviöljyä

Kastike:
1 rkl oliiviöljyä
60g pekonia
60g savustettua perhekalkkunaa
1,5 rkl vehnäjauhoja
2 dl vettä
0,5 lihaliemikuutio
2 dl kermaa
10g sinihomejuustoa
2 tl valkopippuria
1 tl suolaa

Juustoraaste:
20 g juustoa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti