sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Tomaattiset voisarvet kanamunalla (n. 12 kpl)



Sunnuntaiaamuksi on kiva tehdä jotain mukavaa. 


Sekoita leivinjauheet, jauhot ja suolat sulaan margariiniin. Vaivaa taikinaa varovasti ja lisää maito. Pilko tomaatti ja keitetty kananmuna. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli se pyöreäksi pöydälle. Jaa taikina kuuteen-kahdeksaan osaan esim. ohuella leikkuulaudalla, taikinaveitsellä tai muulla sellaisella. Lisää kevyesti täytettä kolmion leveään päähän ja kääri. Siirrä voisarvet pellille ja voitele kananmunalla. Ripottele vielä päälle juusto. Paista 200'c-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.

Raikas salaatti, haudutettu tee ja tuoremehu vielä viereen ja nauti!

Ainekset
150 g margariinia
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
2 dl juustoraastetta
1,5 dl maitoa
1 tomaatti
1 keitetty kananmuna
1 raaka kananmuna










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti