lauantai 3. marraskuuta 2012

Tonnikalapiirakka


Tästä vaivaton piirakkaohje, joka hetken valmisteluiden jälkeen saa paistua rauhassa uunissa.

Raasta juusto ja avaa tonnikalapurkit jo valmiiksi. Voitele ja jauhota vuoka. 

Aloita pohjan tekeminen kaatamalla kermaviilin ja kananmunan muovikulhoon. Sekoita ja lisää jauhot. Kaada pohja tasaisesti vuokaan. Täytteen voit tehdä samaan kulhoon. Sekoita kaikki aineet yhteen ja kaada pohjan päälle. Lisää juustoraaste ja paista 200 'c uunissa puolituntia. Uuniin kannataa laitaa vaikka uunipelti leivinpaperilla vuon alle, sillä piirakka kohoaa uunissa.

POHJA:
1 prk (200g) kermaviiliä
1 kananmuna
2 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta

TÄYTE:
1 prk (200g) kermaviiliä
2 kananmunaa
2 prk tonnikalaa
1 tl jauhettua valkosipulia 
1 tl valkopippuria

PÄÄLLE:
100g juustoraastetta

Valmistusaika 45 min (valmistelut 15 min + uunissa 30 min)



1. Lisää taikina voideltuun vuokaan

2. Lisää tonnikala ja juusto

3. viereen tomaatti-mozzarella salaatti ja nauti :oP


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti