torstai 13. joulukuuta 2012

Hirvenlihahampurilaiset

Tavalliset hampurilaiset on nähty, mutta hirvenliha tuo hieman Suomen metsien eksotiikkaa kotisohville. Hirvenlihassa on vahva riistainen maku ja näin ollen todella sopivaa sämpylien väliin.

Lisää kulhoon hirvenliha, korppujauhot ja kananmuna sekä mausteet. Veivaa ainekset sekaisin. Laita pannu kuumenemaan ja pyörittele jauhelihasta ensin palloja, jotka sitten voi taputella pihveiksi. Paista molemmilta puolilta reilusti.

Täytä hampurilaiset oman maun mukaan ja tarjoile vaikka ranskalaisten kera :oP

Ainekset:

Pihvit:
400 g jauhettua hirvenlihaa
1 dl korppujauhoja
1 kananmuna
3 tl valkosipulijauhetta
1 tl valkopippuria
1 tl suolaa
2 rkl voita paistamiseen

Hampurilainen:
Hampurilaissämpylöitä
Cheddar juustoa
Tomaattia
Salaattia
Hampurilaismajoneesia
Sinappi
Ketsuppi

1. Kulhossa kuntoon ja pannulle paistumaan.

2. Tarjoa vaikka ranskalaisten kera ja nauti :oP

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti