sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Hirvenlihamunakas

Paistiruokien paras puoli on jääkaappiin jäävät parhaat palat. Pienestä kiposta hirvenlihaa saa aikaan herkullisen munakkaan.

Sotke kananmunat ja maito lasikupissa, jotta saat keltuaiset rikki. Paloittele hirvenliha, tomaatti ja koskenlaskija. Lisää pannulle ensin voi ja sitten munamaito. Ripottele päälle paloitetut lihat, tomaatti ja koskenlaskija. Anna paistua tasaisesti. Siirrä lautaselle ja nauti :oP

Ainekset
1rkl voita
3 kpl kananmunia
0,5 dl maitoa
50g hirvenlihaa
1/2 tomaatti
25g Koskenlaskija viherpippuri
1/4 tl suolaa
1/4 tl valkopippuria

Tähteet pannulle ja nauti :oP

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti