sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Hirvenlihapaisti


Joskus käy sellainen onni, että pakkaseen on eksynyt hirvenlihapaisti. Tästä saa mallikkaan ruuan uunissa paistamalla. Laita uuni lämpeämään 100-asteeseen. Lisää suola ja mausteet hirvenpaistin pintaan. Tarkistathan, että kalvot on jo poistettu. Kääri folioon. Laitoin paistomittarinkin aineksiin, niin välttämätön se on kypsyyden kannalta. Anna paistin olla uunissa kunnes mittari näyttää 70.

Paista vielä kylkeen perunat sekä väännä sopiva salaatti. Leikkaa hirvenpaistista ohuita suikaleita ja nauti :oP

Ainekset:
1 kpl Hirvenpaisti
1 tl Mustapippuri
1/2 tl Suola
1 tl Meirami
Paistomittari
Ristikkoperunoita
Salatinlehtiä
Kurkkua
Tomaattia
Mozzarella

1. Mausta paisti ja kääri folioon.

Kylkeen perunat sekä salaatti ja nauti :oP

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti