Ripottele pellille vettä, jotta leivinpaperi jää paremmpin kiinni pellille. Kaada päälle kohonnut taikina ja paista uunissa 15 minuuttia. Vähennä lämpöä 225'c ja paista vielä 13 minuuttia tai pinta on saanut kauniin värin.
Kun pannukakku on vielä uunissa voi vatkata kermavaahdon valmiiksi. Lisää kerma ja sokerit kippoon ja vatkaa kunnes kerma on kuohkeaa. Asettele pannukakku, hillot ja kermavaahto lautaselle ja nauti :oP
Pannukakku:
4 kananmunaa
1 l maitoa
5 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 1/2 dl voita
Oheiset:
2 dl kermaa
2 tl sokeria
1 tl vaniljasokeria
mansikka- tai omenahilloa
1. Vatkaa kananmunien keltuaiset rikki, lisää maito ja kuivat aineet sekä voi
2. paista 250'c uunissa 15 minuuttia. Vähennä lämpöä 225'c ja paista vielä 13 min
3. Ota pois kun pinta on kauniin värinen
4. Lisää kermavaahto sekä hillo ja nauti :oP
Alkuperäinen resepti http://www.valio.fi/reseptit/pannukakku-1/?snsrc=aws_e4d385d50925e4bf733d8811f57a57af18493179139&snkw=pannukakku&gclid=CNjDibH8mbUCFTJ2cAoddHsAzw
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti