lauantai 2. maaliskuuta 2013

Limekanaspagetti

Talven keskellä on kiva saada ruokapöytään pientä piristystä. Laita uuni lämpenemään 175'c-asteeseen kiertoilmalla. Suikaloi paprikat ja kuori valkosipulit. Leikkaa limestä 1/4 palanen. Laita kanat uuniin ja anna paistua 50 minuuttia. Laita tässä vaiheessa spagetit kiehumaan. Anna kanojen paistua vielä 10-15 minuuttia.

Laita wokkipannu lämpenemään ja lisää oliiviöljy. Irroita kanasta pieniä suikaleita ja laita pannulle ruskistumaan. Lisää valkopippuri, sitruunatiiviste, raasta limen hedelmäliha ja kuoren vihreä osa. Lisää vielä kolme ruokalusikallista kanalientä. Lisää paprikat ja purista valkosipulit. Kun kanat ovat ruskistuneet kymmenen minuuttia lisää spagetti hyvin sekottaen. Lopuksi lisää vielä Creme bonjour ja kolme ruokalusikallista kanalientä. Sekoita, aseta lautaselle ja nauti :op

Ainekset
4 kanankoipea
Spaghettia
2 rkl oliiviöljyä
1tl valkopippuria
1/2tl sitruunatiivistettä
1/4 lime
1/4 keltainen paprika
1/4 vihreä paprika
2 valkosipulin kynttä
1 ja 1/2 rkl Creme bonjour valkosipuli
2 rkl parmesaaniraastetta/muuta juustoa

1. Laita uuni lämpenemään 175'c ja pilko sillä välin paprikat ja lime. Kuori myös valkosipuli.

2. Anna kanan paistua n. 1 h 10 min.

2. Ruskista kanapaloja pannulla, lisää paprikat.

3. Lisää spaghetti, creme bonjour, kanaliemi ja sekoita.

4. Asettele lautaselle, lisää juusto ja nauti :oP

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti