perjantai 9. elokuuta 2013

Kesäkurpitsaa jauhelihatäytteellä

Joskus laiskottaa oikein kunnolla ja kaipaa jotain helppoa sekä nopeaa. Täytetyt kesäkurpitsat on todellakin helppo. Laita uuni lämpenemään 175 'c asteeseen. Laita jauheliha paistumaan ja puolita kesäkurpitsa. Puolita vielä kesäkurpitsan puolikkaat, jotta saat 4 palaa. Koverra sisus ruokalusikalla. Asettele kesäkurpitsan palat uunipellille. Mausta jauheliha suolalla ja mustapippurilla. Nosta liha kesäkurpitsojen päälle. Ripottele päälle juustoraaste ja oregano. Paista 175 'c asteessa noin 15 minuuttia. Nosta lämpimät kurpitsat esille ja nauti :oP

1. Leikkaa kesäkurpitsa 4 osaan ja koverra sisus ruokalusikalla.

2. Täytä kesäkurpitsat jauhelihalla ja ripottele päälle juusto ja oregano. Laita uuniin 175'c 15 minuuttia

3. Nosta lämpimät kurpitsat esille ja nauti :oP



Ainekset:
1 kesäkurpitsa
200 g jauhelihaa (nautaa käy, hirvi on vielä parempaa)
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
100 g juustoa raasteena
1/2 tl oreganoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti