sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Kananmunakastike

Viikonlopuksi oli tarjolla uunilohta ja perunamuussia. Tämän oheen sopii mainiosti kananmunakastike. Keitä ensin kaksi kananmunaa ja leikkaa niistä pieniä kuutioita. Huuhtele tämän jälkeen kattila ja sulata rasva. Jos sinulla on pitkänmallinen vispilä (kuva bilteman versiosta), niin vatkaa jauhot vispilän lävitse sekottaen. Näin ei synny paakkuja. Lisää maitoa pikkuhiljaa. Muista sekoittaa koko ajan.  Kun kastike on tarpeeksi jähmeää lisää kananmunan palat. Sekoita vielä hetki, tarjoile lohen sekä muussin päällä ja nauti :oP

2 rkl voita
2,5 rkl vehnäjauhoja
2,5  maitoa
2 keitettyä kananmunaa

1. Sulata rasva, lisää 2,5 rkl vehnäjauhoja vispilän lävitse ja maito pikkuhiljaa. Lisää vielä kananmunan palaset.

2. Tarjoile kalan sekä muussin kanssa ja nauti :oP

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti