lauantai 8. helmikuuta 2014

Kanaa tagliatelle

Eilisen fileet piti muokata maistuvaksi lounaaksi, joten kattilaan vettä kiehumaan ja wokkipannu esille. Ohjeesta syö kaksi henkilöä ja valmistusaikaa menee noin 15 minuuttia.

Laita pannu kuumenemaan, pilko puolikas sipuli ja viipaloi kananfileet. Lisää kattilaan vähän oliiviöljyä ja 7 kpl tagliatellea. Lisää pannulle öljyä ja kuulota sipulit. Lisää vielä kananpalat. Pilko yksi tomaatti kuutioiksi. Mausta valko- ja sitruunapippurilla, herbamarella, red curryllä ja chilillä. Sekoitele wokkipannulla kunnes mausteet ovat levinneet ja kananpalat ovat hiukan ruskistuneet. Asettele lautaselle, höylää päälle muutama juustonpala sekä ripottele vielä pizzamaustetta päälle ja nauti :op

Ainekset
7 kpl tagliatelle rullaa
1 rkl oliiviöljyä

1 rkl oliiviöljyä
1/2 kpl sipulia
2 kpl paistettua kananfilettä
1 kpl tomaatti
1 tl valkopippuria
1/2 tl sitruunapippuria
1/2 tl herbamarea
1/2 tl red curry
1 tl chili
10 g juustoa
1/2 tl pizzamaustetta


Kanaa tagliatelle lautaselle ja nauti :oP

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti