sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Letut veteen (laktoositon)

Sunnuntaiaamuna oli saatava lettuja, mutta jääkaapista puuttui maito. Piti siis kokeilla jotain uutta. Tässä resepti, jossa ei käytetä lainkaan maitoa, joten sopii hyvin matkalle, mökille tai muuten vaan laktoosi-intoleranteille. Sokeria et tähän ohjeeseen kaipaa, sillä tämä sopii hyvin suolaiseksi tai makeaksi herkuksi.

Vatkaa kananmunien rakenne rikki. Lisää vesi, vehnäjauhot ja kaurahiutaleet. Sekoita taikina paksuksi ja annan kohota hetken. Paista muutama minuutti per puoli. Asettele lautaselle ja nauti :oP

Ainekset:
5 dl vettä
2 kpl kananmunaa
4 dl vehnäjauhoja
2 dl kaurahiutaleita


1. Vatkaa kananmunien rakenne rikki. Lisää vesi, vehnäjauhot ja kaurahiutaleet.

2. Paista muutama minuutti per puoli.

3. Asettele lautaselle ja nauti :oP

Suolainen vaihtoehto:

1. Lisää letun päälle juustoa ja kinkkua

2. Rullaa ja nauti :oP



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti