maanantai 17. marraskuuta 2014

Hirven sisäfilevartaat ja raikas salaatti

Aloita viipaloimalla sisäfileet ohueiksi paloiksi. Nuiji tämän jälkeen lihat kevyesti. Kääntele fileet marinadissa molemmin puolin ja anna marinoitua puoli tuntia. Tee tässä välissä salaatti kurkusta, tomaatista, paprikasta ja frisee-salaatista. Lisää vielä päälle salaatinkastike (välimeren salaattikastike on aika mainio). 

Paista lihat kevyesti molemmin puolin (n. 30 sekunttia per puoli).  Kääri hirven fileet rullalle erillisessä astiassa haarukan avulla. Asettele tarjolle ja nauti :oP

Ainekset:
400 g hirvenlihaa (n. 18 viipaletta eli 6 varrasta)

Marinadi:
1 dl rypsiöljyä 
1 rkl sinappia
2 rkl konjakkia
2 tl rouhittua mustapippuria
2 tl suolaa
1 tl basilikaa

Salaatti:
Frisee salaatti
Keltainen paprika
Tomaattia
Kurkkua
Välimeren salaatinkastike


1. Viipaloi sisäfileet ohueiksi paloiksi

2. Nuiji lihat kevyesti

3. Kääntele fileet marinadissa molemmin puolin ja anna marinoitua puoli tuntia. Tee tässä välissä salaatti.

4. Paista kevyesti molemmin puolin (alle 30 sekunttia per puoli)

5. Kääri hirven fileet rullalle erillisessä astiassa haarukan avulla. Asettele tarjolle ja nauti :oP

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti