torstai 4. joulukuuta 2014

Pekonikermakastike ja pastaa

Joskus tekee mieli helppoa ja nopeaa safkaa, joten pekonia kermakastikkeessa on silloin hyvä valinta. Tämä ohje on tehty 20 minuuttiin. Laita vesi kiehumaan spaghetille. Pilko pekonit pieniksi sukulaisiksi ja paista kypsiksi. Laita spaghetit kiehumaan ja parsat höyrykattilaan. Lisää pekonien päälle kerma ja mausteet. Anna suurustua 10 minuuttia. Asettele tarjolle ja nauti :oP

Ainekset: (Kahdelle)

Kastike:
3 pekonin siivua
2 dl ruokakermaa (15%)
2 kpl valkosipulin kynttä
1 tl suolaa
2 tl viherpippuria
1 tl chiliä

Spaghetti

1/2 parsakaali

Salaatti:
Salaattia
Tomaatti
Minitomattia
Kurkku
Feta-juustoa

1. Laita vesi kiehumaan spaghetille. Pilko pekonit pieniksi sukulaisiksi ja paista kypsiksi.

2. Laita spaghetit kiehumaan ja parsat höyrykattilaan.

3. Lisää pekonien päälle kerma ja mausteet. Anna suurustua 10 minuuttia. 

4. Asettele tarjolle ja nauti :oP

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti