tiistai 2. joulukuuta 2014

Possunsuikaleita ja riisiä

Oikeastaan resepti on aikalailla muunnelma alkuperäisestä, mutta maistuu silti. Suikaloi porsaan filee. Sekoita marinadi ja lisää porsaat samaan astiaan. Sekoita hyvin ja anna marinoitua 45 minuuttia. Laita vesi kiehumaan riisiä varten ja paistinpannu lämpenemään. Lisää pannulle suikaleet , paprikat sekä valkosipuli. Kaada riisit kattilaan ja anna kiehua 10 minuuttia. Asettele tarjolle ja nauti :oP

Ainekset: (kahdelle)

Marinadi
1 rkl konjakkia
1 rkl soijaa
1 1/2 rkl kidesokeria
1 rkl valkoviinietikkaa

Possu:
300 g possun filee
1/3 keltainen paprika
1/3 punainen paprika
2 kpl valkosipulin kynttä
1 tl Valkopippuria

Riisi:
1,5 dl riisiä

1. Suikaloi porsaan filee.

2. Sekoita marinadi ja lisää porsaat samaan astiaan. Sekoita hyvin ja anna marinoitua 45 minuuttia. 

3. Laita vesi kiehumaan riisiä varten ja paistinpannu lämpenemään. 

4. Lisää pannulle suikaleet , paprikat sekä valkosipuli. Kaada riisit kattilaan.

5. Ruskista suikaleet

6. Asettele tarjolle ja nauti :oP



Alk.per resepti:
http://www.makuja.fi/reseptit/uunissa-paistettua-porsaanfileeta-naposteltavaksi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti