keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Naudan entrecote, haricot pavut ja paistetut kasvikset

Kaupassa oli tarjouksessa naudan entrecote. Siinä kaupassa tuli sitten mieleen, että pihvien kanssa sopisi hyvin pavut ja kasvikset. Tässä resepti, joka on valmis alusta loppuun 15 minuutissa. Siis todellista pikaruokaa.

Aloita laittamalla pavut höyrystymään. Pilko kesäkurpitsa, paprikat ja luumutomaatit. Laita pannu lämpenemään ja lisää voi. Kun pannu on kuuma lisää pihvit paistumaan 3 minuuttia per puoli. Kun pihvien eka puoli on paistumassa. Laita wokkipannu höyrykattilan paikalle. Lisää teelusikallinen voita ja valkosipulit. Nosta pavut pannulle ja lisää suola sekä valkopippuri. 

Kun olet kääntänyt pihvit, laita pavut takaisin kattilaan pysymään lämpiminä ja lisää pannulle kasvikset. Lisää teelusikallinen voita, suolaa ja valkopippuria. Asettele tarjolle ja nauti :oP

2 kpl valmiiksi marinoituja Naudan entrecote pihvejä
1 pkt Haricot papuja
1/3 kesäkurpitsa
1/3 keltainen paprika
1/3 vihreä paprika
7 kpl luumutomaatteja
3 kpl valkosipulin kynsiä
2 tl suolaa
2 tl valkopippuria
5 tl voita


1. Aloita laittamalla pavut höyrystymään.

2. Pilko kesäkurpitsa, paprikat ja luumutomaatit.

3. Laita pannu lämpenemään ja lisää voi. Kun pannu on kuuma lisää pihvit paistumaan 3 minuuttia per puoli.

4. Kun pihvien eka puoli on paistumassa. Laita wokkipannu höyrykattilan paikalle. Lisää teelusikallinen voita ja valkosipulit. Nosta pavut pannulle ja lisää suola sekä valkopippuri.

5. Kun olet kääntänyt pihvit, laita pavut takaisin kattilaan pysymään lämpiminä ja lisää pannulle kasvikset. Lisää teelusikallinen voita, suolaa ja valkopippuria.

6. Asettele tarjolle ja nauti :oP

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti