lauantai 26. marraskuuta 2016

Täytettyä possua ja tuorepastaa



Kaupassa käteen sattui ohuen ohuita maatiaispossun viipaleita. Mietin että näistähän saisi aikaiseksi vaikka merimiespiffejä, kunnes löytyi mielenkiintoinen ohje Snelmannin sivuilta. Tuorepastaa oli tehny mieli jo pidemmän aikaa, joten tuumasta toimeen.

Levitä viipaleet leikkuulaudalle, ripottele päälle suola, pippuri ja rosmariini. Leikkaa koskenlaskija ohuiksi siivuiksi ja asettele possujen päälle. Kasaa päälle aurinkokuivatetut tomaatit ja kokonainen basilikan lehti. Sulje possunviipaleet kääreeksi cocktailtikkujen avulla. Anna maustua huoneenlämmössä 20 minuuttia.

Kuumenna voi pannulla ja paista possut useammassa erässä. 3 minuuttia per puoli riittää.

Ota yksi varsi basilikaa ja silppua se pieniksi palasiksi. Lisää kaikki possunviipaleet pannuun. Lisää kerma, suola ja pippuri sekä silputtu basilika. Anna hautua 20 minuuttia.

Keitä tuorepasta ohjeen mukaan. Poista pihveistä cocktail tikut. Asettele tarjolle ja nauti :oP

Ainekset
400g Maatiaispossun ohuen ohutta paistia
3⁄4 tl suolaa
1⁄2 tl rouhittua mustapippuria
1⁄2 tl rosmariinia
150 g koskenlaskija viherpippuri
12 aurinkokuivattua tomaattia
1 ruukku basilikaa
Cocktail tikkuja

Kastike
2 dl ruokakermaa
1⁄2 tl suolaa
1⁄2 tl rouhittua mustapippuria

Pasta:
250 g tuorepastaa


1. Ota ainekset esille

2. Levitä viipaleet leikkuulaudalle, ripottele päälle suola, pippuri ja rosmariini

3. Leikkaa koskenlaskija ohuiksi siivuiksi ja asettele possujen päälle.

4. Kasaa päälle aurinkokuivatetut tomaatit ja kokonainen basilikan lehti.

5. Sulje possunviipaleet kääreeksi cocktailtikkujen avulla. Anna maustua huoneenlämmössä 20 minuuttia.

6. Kuumenna voi pannulla ja paista possut useammassa erässä.

7. 3 minuuttia per puoli riittää

8. Ota yksi varsi basilikaa

9. ja silppua se pieniksi palasiksi.

10. Lisää kaikki possunviipaleet pannuun.

11. Lisää kerma, suola ja pippuri sekä silputtu basilika. Anna hautua 20 minuuttia.

12. Keitä tuorepasta ohjeen mukaan.

13. Poista pihveistä cocktail tikut. Asettele tarjolle ja nauti :oP




Alkuperäinen resepti:
http://www.snellman.fi/fi/reseptit/taytettya-possua-ja-pastaa

p.s tähän kylkeen sopii loistavasti patonki, jonka päälle on hieman ripoteltu öljyä, suolaa ja mustapippuria.