lauantai 9. helmikuuta 2013

Kermainen uunilohi

Kaupassa oli kalatiskille tullut eilen Kustavissa kalastettua lohta. Sitä piti sitten palanen ostaa kotiin. Uunilohi on aika vaivaton ruoka ja valmistelujen jälkeen voi vaikka keskittyä perunamuussin tekoon.

Laita uuni lämpenemään 175'c-asteeseen. Laita filee uunivuokaan ja ripottele mausteet. Lisää kerma ja laita lohi uuniin alatasolle ja anna paistua 35 minuuttia.

Ota lohi uunista ja nauti :oP

1 Lohifilee (660g)
1 tl sitruunatiivistettä
1/2 tl sitruunapippuria
1/2 tl merisuolaa
2 dl ruokakermaa


1. Ripottele mausteet lohen pintaan

2. Lisää kerma ja laita uunin alatasolle 175'c 35 min

3. Nosta uunista

4. Laita lautaselle ja nauti :oP



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti