tiistai 1. syyskuuta 2020

Villipestopasta kahdelle 1/2h

 

Villipestopasta 2:lle

Suomalainen menestysresepti on pyörinyt ruudussa tänä kesänä. Jokainen tuote vaikutti maistamisen arvoiselta. Ensimmäisenä kokeiluun päätyikin Roistis, karjalanpiirakan pohjalta tehty mukaan otettava herkku. Seuraavana tämä villi-pesto. Kokeilussa ensin vegaaninen villi-pesto kerkkä.

Käväise S-marketissa tai Prismassa hakemassa villi-pestoa. Laita uuni lämpenemään 200'c asteeseen. Huuhtele ja kaada uunivuokaan 1 prk tomaattia. Kaada päälle 2 rkl rypsiöljyä. Rouhi vielä mukaan 1/2 tl mustapippuria ja 1/2 tl suolaa. 

Kun tomaatit ovat olleet uunissa 15minuuttia. Lisää lämpö 225'c asteeseen. Laita pastat kattilaan ja keitä pussissa määritellyn ajan kunnes ne ovat kypsiä. Sekoita 1/2 purkkia villi-pestoa pastan joukkoon. Ripottele päälle vielä runsaasti parmesaania. Asettele tarjolle ja nauti :oP

Ainekset
1 pkt minitomaatteja
2 rkl rypsiöljyä
1/2 tl rouhittua mustapippuri
1/2 tl rouhittua suolaa

150g spaghettia
1/2 tl suolaa

1/2 prk Villi-pesto kerkkää
25 g parmesaanijuustoa


1. Käväise S-marketissa tai Prismassa hakemassa villi-pestoa

2. Laita uuni lämpenemään 200'c asteeseen. Huuhtele ja kaada uunivuokaan 1 prk tomaattia. Kaada päälle 2 rkl rypsiöljyä. Rouhi vielä mukaan 1/2 tl mustapippuria ja 1/2 tl suolaa. 

3. Kun tomaatit ovat olleet uunissa 15minuuttia. Lisää lämpö 225'c asteeseen. Laita pastat kattilaan ja keitä pussissa määritellyn ajan kunnes ne ovat kypsiä.

4. Sekoita 1/2 purkkia villi-pestoa pastan joukkoon.

5. Ripottele päälle vielä runsaasti parmesaania. Asettele tarjolle ja nauti :oP







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti