Villipestopasta 2:lle
Suomalainen menestysresepti on pyörinyt ruudussa tänä kesänä. Jokainen tuote vaikutti maistamisen arvoiselta. Ensimmäisenä kokeiluun päätyikin Roistis, karjalanpiirakan pohjalta tehty mukaan otettava herkku. Seuraavana tämä villi-pesto. Kokeilussa ensin vegaaninen villi-pesto kerkkä.
Käväise S-marketissa tai Prismassa hakemassa villi-pestoa. Laita uuni lämpenemään 200'c asteeseen. Huuhtele ja kaada uunivuokaan 1 prk tomaattia. Kaada päälle 2 rkl rypsiöljyä. Rouhi vielä mukaan 1/2 tl mustapippuria ja 1/2 tl suolaa.
Kun tomaatit ovat olleet uunissa 15minuuttia. Lisää lämpö 225'c asteeseen. Laita pastat kattilaan ja keitä pussissa määritellyn ajan kunnes ne ovat kypsiä. Sekoita 1/2 purkkia villi-pestoa pastan joukkoon. Ripottele päälle vielä runsaasti parmesaania. Asettele tarjolle ja nauti :oP
Ainekset
1 pkt minitomaatteja
2 rkl rypsiöljyä
1/2 tl rouhittua mustapippuri
1/2 tl rouhittua suolaa
150g spaghettia
1/2 tl suolaa
1/2 prk Villi-pesto kerkkää
25 g parmesaanijuustoa
1. Käväise S-marketissa tai Prismassa hakemassa villi-pestoa
2. Laita uuni lämpenemään 200'c asteeseen. Huuhtele ja kaada uunivuokaan 1 prk tomaattia. Kaada päälle 2 rkl rypsiöljyä. Rouhi vielä mukaan 1/2 tl mustapippuria ja 1/2 tl suolaa.
3. Kun tomaatit ovat olleet uunissa 15minuuttia. Lisää lämpö 225'c asteeseen. Laita pastat kattilaan ja keitä pussissa määritellyn ajan kunnes ne ovat kypsiä.
4. Sekoita 1/2 purkkia villi-pestoa pastan joukkoon.
5. Ripottele päälle vielä runsaasti parmesaania. Asettele tarjolle ja nauti :oP
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti