lauantai 18. huhtikuuta 2020

Kermainen kana-pasta kahdelle 1/2 tunnissa.

Kermainen kana-pasta

Aloita lisäämällä pannulle ensin 3 rkl rypsiöljyä ja sitten 400g maustamattomia kanansuikaleita. Paista n. 10 minuuttia käännellen, kunnes suikaleet ovat kypsiä. Mausta 1 tl suolaa ja 1 tl mustapippuria. Laita tässä välissä pastavesi kiehumaan. Sekoita joukkoon 3 purkkia, eli 420 g Mutti tomaattipyrettä. Lisää joukkoon 1 tl Sriracha kastiketta, 1 dl valkoviiniä ja 2 dl ruokakermaa. Sekoita tasaiseksi kastikkeeksi ja anna hautua hiljalleen 12 minuutin ajan kun 150 g pastaa kiehuu. 

Kaada pastan keitinvesi lähestulkoon kokonaan pois. Jätä pohjalle noin 0,5 dl vettä. Sekoita kermainen kanakastike pastan kanssa. Asettele tarjolle ja nauti :oP

Ainekset:

Kastike
3 rkl rypsiöljyä
400g maustamattomia kanansuikaleita
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
420g tomaattipyrettä
1 tl Sriracha kastiketta
1 dl valkoviiniä
2 dl ruokakermaa

Pasta
150g pastaa
1 tl suolaa

1. Aloita lisäämällä pannulle ensin 3 rkl rypsiöljyä ja sitten 400g maustamattomia kanansuikaleita. Paista n. 10 minuuttia käännellen, kunnes suikaleet ovat kypsiä. Mausta 1 tl suolaa ja 1 tl mustapippuria. Laita tässä välissä pastavesi kiehumaan.

2. Sekoita joukkoon 3 purkkia, eli 420 g Mutti tomaattipyrettä.

3. Lisää joukkoon 1 tl sriracha kastiketta, 1 dl valkoviiniä ja 2 dl ruokakermaa.

4. Sekoita tasaiseksi kastikkeeksi ja anna hautua hiljalleen 12 minuutin ajan kun pasta kiehuu.

5. Keitä 150g pastaa 1tl suolatussa vedessä.

6. Kaada pastan keitinvesi lähestulkoon kokonaan pois. Jätä pohjalle noin 0,5 dl vettä. 

7. Sekoita kermainen kanakastike pastan kanssa.

8. Asettele tarjolle ja nauti :oP


Alkuperäinen resepti
https://www.soppa365.fi/reseptit/kana-arjen-nopeat-pastat-ja-risotot/kermainen-kanapasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti