Uunifetaparsa kahdelle tunnissa
Aloita ottamalla kaikki ainekset esille. Huuhtele ja esikäsittele parsat. Mikäli nipussa on paksumpia parsoja, kannattaa niitä kuoria. Aseta uuni lämpenemään 200'c-asteeseen. Kaada 1/2 dl oliiviöljyä uunivuuan pohjalle. Pyörittele parsat öljyssä. Aseta feta-juusto parsojen päälle ja kaada 1/2 dl oliiviöljyä päälle. Leikkaa sitruunat n. 1/2 cm viipaleiksi ja asettele juuston päälle. Ripottele 1 tl mustapippuria ja 1 tl suolaa.
Paista uunissa tasalämmöllä ensin 200'c-asteessa 15 minuuttia ja sitten grillivastuksella 225'c-asteessa 10 minuuttia. Asettele tarjolle ja nauti :oP
Ainekset
1 nippu parsaa
1 dl oliiviöljyä
1 pkt Feta-juustoa
1 kpl sitruuna
1 tl mustapippuri
1 tl suolaa
Sivuun sopii kotitekoinen patonki:
https://helppoakotiruokaa.blogspot.com/2013/05/patonki.html
1. Ota kaikki ainekset esille. Esikäsittele parsat. Mikäli nipussa on paksumpia parsoja, kannattaa niitä kuoria. Aseta uuni lämpenemään 200'c-asteeseen.
2. Kaada 1/2 dl oliiviöljyä uunivuuan pohjalle. Pyörittele parsat öljyssä. Aseta feta-juusto parsojen päälle ja kaada 1/2 dl oliiviöljyä päälle.
3. Leikkaa sitruunat n. 1/2 cm viipaleiksi ja asettele juuston päälle.
4. Ripottele 1 tl mustapippuria ja 1 tl suolaa.
5. Paista uunissa tasalämmöllä ensin 200'c-asteessa 15 minuuttia ja sitten grillivastuksella 225'c-asteessa 10 minuuttia.
6. Asettele tarjolle ja nauti :oP
Alkuperäinen resepti
https://liemessa.fi/2020/04/uunifetaparsa/
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti