perjantai 8. marraskuuta 2013

Metson rintaa

Irroita rintapalat sekä koivet metsosta terävällä veitsellä, varo sisäfileitä. Poista kalvot. Laita pannu lämpiämään ja lisää voita noin 2 rkl. Paista ensin rintapalat. Rintapalat kannattaa ensin paistaa pinnalta ja sen jälkeen pilkkoa viipaleiksi. Lisää sisäfileet ja paista pikaisesti molemmilta puolilta. Laita ruispalat paahtimeen. Tarjoile ruisleivän päällä puolukkahillon kera. Lisää alle salaatti ja nauti :oP

Aineikset:
Kokonainen metso
Salaatti
6 kpl ruispaloja
voita
Puolukkahilloa
1. Leikkaa rintapalat ja sisäfileet irti metsosta
2. Paista rintafileet voissa
3. Lisää sisäfileet viimeiseksi ja paista pikaisesti molemmilta puolilta
4. Paahda ruisleipä, asettele nautittavaksi ja nauti :oP






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti