keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Kanapizza 2 annosta 1,5h


Kanapizza 2 annosta 1,5h

Laita uuni kuumenemaan 200'c-asteeseen. Laske kulhoon 2dl kädenlämpöistä vettä, lisää 1pss hiivaa ja 1/2 tl suolaa. Kannattaa huomioida, että vesi on oikean lämpöistä, jotta hiiva nostattaa taikinaa. Veivaa mukaan yli puolet jauhoista (3dl). Lisää 2 rkl öljyä ja loput jauhoista (2dl). Laita tässä välissä koipi-reidet uuniin ja anna taikinan kohota 50 minuuttia.

Levitä pellille leivinpaperi ja vähän jauhoja. Levitä taikina pyöreäksi käsin painelemalla kämmenellä pyörivin liikkein. Lisää päälle ketsuppi lusikalla levittäen. Levitä loput täytteet valintasi mukaan. Paista pizza uunissa 225 asteessa n.20 minuuttia. Asettele tarjolle ja nauti :oP

Ainekset:

Pohja:
2 dl kädenlämpöistä vettä
1 pss kuivahiivaa
5 dl vehnäjauhoja
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa

Tomaattikastike:
Ketsuppia

Täyte-ehdotus:
1 kg broilerin koipi-reisi
250 g juustoa
1 kpl  mozzarella
8 kpl minitomaatteja
1 tl valkosipulijauhetta
1 tl Oreganoa
1. Laita uuni kuumenemaan 200'c-asteeseen. Laske kulhoon 2dl kädenlämpöistä vettä, lisää 1pss hiivaa ja 1/2 tl suolaa. Kannattaa huomioida, että vesi on oikean lämpöistä, jotta hiiva nostattaa taikinaa. Veivaa mukaan yli puolet jauhoista (3dl). Lisää 2 rkl öljyä ja loput jauhoista (2dl). Laita tässä välissä koipi-reidet uuniin ja anna taikinan kohota 50 minuuttia.

Levitä pellille leivinpaperi ja vähän jauhoja. Levitä taikina pyöreäksi käsin painelemalla kämmenellä pyörivin liikkein.

2. Levitä loput täytteet valintasi mukaan. 

3. Paista uunissa Paista pizza uunissa 225 asteessa n. 20 minuuttia


4. Asettele tarjolle ja nauti :oP

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti