sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Porsaanfileet pannulla, omatekoinen marinadi ja valkosipulivoi

Välillä voi oikeasti tehdä blogin nimen mukaista ruokaa. Aloita valkosipulivoin tekemisellä lisäämällä erillisen kuppiin 3rkl voita. Kuori 2 valkosipulinkynttä ja purista kuppiin. Sekoita kunnolla.

Huuhdo salaatti, pilko tomaatti, kurkku ja paprika. Lisää päälle Hesen talonsalaattikastike.

Sitten pihvien kimppuun. Laita pannu lämpenemään. Marinaadiksi voi tehdä Knorr mainoksissa paljastetun salaisuuden, eli sekoita erilliseen kulhoon 3 rkl oliiviöljyä ja yksi lihaliemikuutio. Lisää pannulle 1 rkl voita. Laita pihvit marinaadi kulhoon ja marinoi molemmat puolet. Laita suoraan pannulle ja paista muutama minuutti per puoli. Lisää ihan lopuksi molemmille puolille mustapippuria ja suolaa (suolaa on jo lihaliemikuutiossa, joten paljoa ei tarvi). Asettele lautaselle ja nauti :oP

Ainekset:

Piffit:
4-5 kpl Maustamattomia porsaanfileitä
1 tl mustapippuria
1/2 tl suolaa

Marinadi:
3 rkl oliiviöljyä
1 lihaliemikuutio

Salaatti:
1/2 Jäävuorisalaattia
2 Tomaattia
1/4 Kurkkua
1/4 paprika
Hesen talonsalaattikastike

Valkosipulivoi:
3 rkl voita
2 valkosipulin kynttä

1. Asettele lautaselle ja nauti :oP


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti