Ainekset: (kahdelle)
Marinadi
1 rkl konjakkia
1 rkl soijaa
1 1/2 rkl kidesokeria
1 rkl valkoviinietikkaa
Possu:
300 g possun filee
1/3 keltainen paprika
1/3 punainen paprika
2 kpl valkosipulin kynttä
1 tl Valkopippuria
Riisi:
1,5 dl riisiä
1. Suikaloi porsaan filee.
2. Sekoita marinadi ja lisää porsaat samaan astiaan. Sekoita hyvin ja anna marinoitua 45 minuuttia.
3. Laita vesi kiehumaan riisiä varten ja paistinpannu lämpenemään.
4. Lisää pannulle suikaleet , paprikat sekä valkosipuli. Kaada riisit kattilaan.
5. Ruskista suikaleet
6. Asettele tarjolle ja nauti :oP
Alk.per resepti:
http://www.makuja.fi/reseptit/uunissa-paistettua-porsaanfileeta-naposteltavaksi/
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti