Leikkaa fileestä noin 1,5 cm leveitä pihvejä. Nuiji pihvit noin puolen sentin paksuiksi.
Sekoita marinadin ainekset laakeeseen vuokaan ja marioin pihvi kerrallaan. Laita lopuksi kaikki lihat vuokaan ja anna marinoitua puolitoista tuntia.
Sekoita tällä välin valkosipulivoi puristamalla kolme kynttä voin sekaan. Laita uuni lämpenemään 225'c-asteeseen. Kun uuni on valmis, laita perunat paistumaan.
Kun perunat ovat melkein valmiit, lisää voita pannulle ja paista pihvejä 2-3 minuuttia per puoli. Aseta tarjolle ja nauti :oP
Sekoita tällä välin valkosipulivoi puristamalla kolme kynttä voin sekaan. Laita uuni lämpenemään 225'c-asteeseen. Kun uuni on valmis, laita perunat paistumaan.
Kun perunat ovat melkein valmiit, lisää voita pannulle ja paista pihvejä 2-3 minuuttia per puoli. Aseta tarjolle ja nauti :oP
Lihaa:
600 g hirven ulkofile (3 lehtipihviä + 2 tavallista)
Perunat
450g lankkuperunoita
Marinadi:
1 dl rypsiöljyä
1 rkl sinappia
2 rkl konjakkia
2 tl rouhittua mustapippuria
2 tl suolaa
1 tl basilikaa
Valkosipulivoi:
25 g voita
3 kpl valkosipulin kynttä
Valkosipulivoi:
25 g voita
3 kpl valkosipulin kynttä
1. Leikkaa fileestä noin 1 cm leveitä pihvejä. Nuiji pihvit noin puolen sentin paksuiksi.
2. Sekoita marinadin ainekset laakeeseen vuokaan ja marioin pihvi kerrallaan. Laita lopuksi kaikki lihat vuokaan ja anna marinoitua puolitoista tuntia. Sekoita tällä välin valkosipulivoi puristamalla kolme kynttä voin sekaan. Laita uuni lämpenemään 225'c-asteeseen. Kun uuni on valmis, laita perunat paistumaan.
3. Kun perunat ovat melkein valmiit, lisää voita pannulle ja paista pihvejä 2-3 minuuttia per puoli.
4. Aseta tarjolle ja nauti :oP
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti